نتایج تازهترین تحقیق «بنیاد خیریه کف» (CAF) نشان میدهد مردم دو کشور پارهپاره از جنگ و مردم سرزمینی که دههها تحت سیطره نظامیان بوده، مهربانترین و سخاوتمندترین مردم جهان هستند.
مبنای سنجش «نیکوکاری» در این تحقیق
- کمک به غریبه
- اهدای پول به خیریهها
- کار داوطلبانه است
این شاخصها بین شهروندان بالای ۱۵ سال در 140 کشور جهان بررسی میشوند.
گزارش 2016 بنیاد کف
طبق گزارش سال ۲۰۱۶ کف (که هر سال گزارشی در همین رابطه منتشر میکند) در یک ماه گذشته که این تحقیق انجام شده، در عراق و لیبی از هر ۱۰ نفر ۸ نفرشان به یک غریبه کمک کردهاند. در میانمار نیز ۹۱ درصد مردم به خیریهکمک مالی کردهاند.
این در حالیست که در آمریکا -که در مجموع در رده دوم گشادهدستترینهای دنیا قرار گرفته- از هر ۱۰۰ نفر ۷۳ نفر به غریبهها کمک کردهاند و ۶۳ نفر به خیریه پول دادهاند.
در ردهبندی نهایی شاخصهای نیکوکاری، میانمار برای سومین سال پیاپی اول شده. بیش از نیمی از جمعیت بالای ۱۵ سال این کشور دستکم یک بار در ماهی که تحقیق انجام شده، کار داوطلبانه کردهاند و ۶۳ درصد به کسی که نمیشناختهاند کمک کردهاند.
نویسندگان گزارش بنیاد کف میگویند: «بخشندگی میانماریها برآمده از سنت "سانگها دانا" است، که طبق آن اکثریت بودایی کشور به کسانی که زندگی ریاضتمندانه دارند کمک میکنند.»
طبق این گزارش، بریتانیاییها بخشندهترین مردم اروپا هستند، اماراتیها بخشندهترین در خاورمیانه، کنیاییها بخشندهترین در آفریقا و گواتمالاییها بخشندهترین در آمریکای جنوبی.
بین ۱۴۰ کشوری که در سال 2016 تحقیق و بررسی شدهاند، چین مقام آخر را کسب کرده.
البته باید به یاد داشت که جمعیت نمونه در هر کشور میانگین ۱۰۰۰ نفر بوده است. بنیاد کف خود نیز معترف است که تحقیقاتش کمی خطا دارند.
دیدگاه خود را بنویسید