همکاری و تعامل، اهمیت ویژه‌ای برای سازمان‌های خیریه کوچکی که به دنبال راه‌هایی برای ایجاد آینده‌ای بلندمدت و پایدار هستند، دارد. این همکاری‌ها باید به سازمان‌هایی که درگیر آن هستند، کمک کند تا دیدگاه خود را بیان کنند و هدف اصلی هم همین است و بسیار اهمیت دارد که موسسات خیریه، سایر خیریه‌ها، با ارزش‌ها و مأموریت‌های مشترک را جستجو و پیدا کنند.

 برخی مزایای کلیدی همکاری موسسات خیریه با یکدیگر

  •   افزایش آگاهی‌ها از وجود و نوع فعالیت موسسه خیریه و در نتیجه جذب منابع بیشتر

موسسات با همکاری با یکدیگر می‌توانند شانس رسیدن به اهداف خود را دو برابر کنند و بدین ترتیب طرفین همکاری، هرکدام در معرض توجه قرار گرفته و تجلیل خواهند شد.
ارتباط با افراد بیشتر و جذب آن‌ها، به خصوص در خیریه‌های کوچک، زمانی که بیش از یک‌سوم افراد حتی نام خیریه‌های محلی در منطقه خود را نشنیده‌اند و یک‌دهم از آنها، در طول زندگی خود به هیچ خیریه محلی کمک نکرده‌اند، بسیار اهمیت دارد. همچنین تمرکز بر روی یک کمپین مشترک، می تواند به جمع آوری بودجه های بازاریابی و دستیابی به مخاطبان هدف، کمک کند.

  • یادگیری و به اشتراک‌گذاری مهارت‌های جدید

شبکه کردن و ایجاد همکاری با دیگر موسسات خیریه، برای دسترسی به ارتباطات آن‌ها، بسیار مفید خواهد بود. همچنین مراسم و یا فعالیت‌های آنلاین خیریه‌ها، می‌تواند به یادگیری و بهبود مهارت‌های مدیریتی طرفین، کمک کند. هر موسسه حتی با ایجاد جلسات مشترک با خیریه‌های دیگر، می‌تواند به یادگیری مهارت‌های بیشتر در سازمان خود، کمک کند.

  •   نوآوری و رشد

شاید بتوان سرویس جدیدی، برای شروع همکاری با خیریه‌ای دیگر، ارائه داد. با ترکیب‌ مهارت‌ها، منابع و تجاربی که در اختیار دارید، می‌توانید به حل مشکلات و افزایش تاثیر خود، کمک کنید.
موسسه شما حتی می تواند با پیشنهاد مالی مشترک به موسسه‌ای دیگر در یک پروژه با آنها همکاری کرده و به نتیجه مورد نظر خود برسد، در صورتیکه شما به تنهایی موفق به انجام و اتمام آن پروژه نخواهید بود.

  •  جلب حمایت و پشتیبانی

برای جلب حمایت‌های داوطلبانه و خیرین، نباید شانس همکاری با کسب و کارها را نادیده گرفت، کسانی‌که با کمک‌مالی مناسب به موسسه شما، حتی می‌توانند شما را به خیریه درجه یک سال، تبدیل کنند.
راه‌های مختلفی برای همکاری با کسب و کار‌ها و سازمان‌های مردم نهاد وجود دارد. البته کلید اصلی برای اینکار این است که کسب و کارهائی را پیدا کنید که ارزش و اهداف مشترک بیشتری با شما دارند. یعنی باید فرصت‌های برد-برد (دو سر برنده)، را برای همکاری بیشتر با یکدیگر پیدا و با آنها مطرح کنید. همچنین با هدف جذب سرمایه‌های بیشتر، به ایجاد فعالیت‌های رسمی کوچک بپردازید.

  •  صرفه جوئی در هزینه‌ها

با همکاری با موسسات خیریه دیگر، می‌توانید پول پس‌انداز کنید، بطور مثال ممکن است تصمیم بگیرید که فضای اداری خود را با خیریه‌ای دیگر به اشتراک بگذارید، تا کل هزینه‌ها را کاهش دهید، یا هزینه خرید تجهیزات مانند دوربین‌ها و قبوض را به طور مشترک بپردازید و بدین ترتیب در هزینه‌ها صرفه‌جوئی خواهید کرد.


پیشنهاد مطالعه : «همکاری با سایر خیریه‌ها؛ یک موقعیت بُرد-بُرد!»


راه‌اندازی کمپین‌های نیکوکاری مشترک با دیگر خیریه‌ها، می‌تواند ایده بسیار خوبی باشد، چراکه تمام عناصر به اشتراک گذاشته شده باعث کاهش هزینه‌ها و همچنین صرفه جوئی در زمان و منابع مورد نیاز نیز خواهد شد.
کاهش و به اشتراک‌گذاری هزینه‌ها می‌تواند به سازمان شما کمک کند تا در دراز مدت علاوه بر صرفه جوئی در هزینه‌ها به پایداری در آینده نیز برسید.
بطور مثال گروه سرمایه‌گذاری Buckinghamshire با همکاری خیریه محلی Local Authorities و سازمان‌های داوطلبانه دیگر، در تامین مالی و یا جذب وجوه به نفع آنها، فعالیت می‌کند. هر ساله این گروه، همایش و نمایشگاه‌های رایگانی برای حضور موسسات خیریه، هماهنگ می‌کند تا با یکدیگر آشنا شده و همکاری کنند.

 منبع: سایت Charity connect
نویسنده: Dawn Newton