به گزارش خبرنگار "امینانه"، سالهاست که حوزه تخصصی بازپروری بیماران اعصاب و روان مورد کم لطفی دولت و بخشهای درمانی قرار گرفته است. در حالیکه حوزههای تخصصی دیگر مانند ترک اعتیاد و کمپهای بازپروری معتادین به همت دولت و مردم پیشرفت خوبی را در خود مشاهده کردهاند.
ولی در سالهای اخیر با تلاشهای خانم دکتر کاوه پروژهای با نام «مبینا» شکل گرفته است که درصدد است با احداث یک فضای اختصاصی و استاندارد جهت استفاده بیماران اعصاب و روان جانی تازه به کالبد درمان در این بخش بدهد.
این پروژه در سال 1392 و به همت موسسه خیریه «امید فردا» مطابق با اهداف این سازمان کلنگ خورد. قطعه زمینی که مساحتی در حدود 2000 متر مربع دارد و درصدد ساخت مکانی مناسب و اختصاصی برای بیماران مزمن اعصاب و روان است؛ در کنار این هدف، یک هدف ثانویه برای ایجاد مرکزی برای نگهداری زنان کارتن خواب وجود دارد.
فعالیت این موسسه بر مبنای بازپروری و درمان با استفاده از کادری مجرب متشکل از رشتههای روانپزشکی، پزشکی، مددکار، کار درمانگر، روان پرستار و اساتید حرفهای هنرهای مختلف مانند نقاشی ،موسیقی، صنایع دستی و غیره قرار دارد.
این موسسه به طور واضح و روشن درصدد بازیابی تواناییهای بیماران اعصاب و روان در زمینههای مختلف با استفاده از درمان روانپزشکی و ران درمانی است که منتج به بازگشت این عزیزان به آغوش خانواده و جامعه شود.
به همین منظور کارشناسان این پروژه اهمیت این موضوع را دریافتهاند و طراحان این ساختمان با توجه به نبود استانداردهای بومی در این حوزه با تحقیق و مطالعه بر روی ضوابط طراحی مراکز مشابه در کشورهای پیشرفته، یک سری از استانداردهای جامع طراحی مراکز توانبخشی بیماران اعصاب و روان در کشور آمریکا را مبنای کار قرار دادهاند و طراحی پروژه بر این اساس و با رعایت استانداردهای جهانی انجام گرفت.
در نهایت ساختمان مبینا به زیربنای ۱۰۰۰۰ مترمربع و با معرفی استانداردهای نوین فضاهای توانبخشی اعصاب و روان و به عنوان یک الگوی راهبردی با هدف افزایش سلامت روان جامعه و استانداردسازی در سطح منطقه، طراحی و اجرای پروژه با کمک خیرین نیکوکار آغاز گردید.
ولی در ادامه برای تکمیل این پروژه و به کارگیری تمام آیتمهای استاندارد برای نگهدای و بازپروری بیماران روان و اعصاب به کمک مردم خیّر ایران زمین نیاز دارد.
نحوه مشارکت در پروژه «مبینا»
با شماره گیری #7711*4*733* و پرداختی هرچند کوچک میتوانید در این پروژه خداپسندانه و انسان دوستانه سهیم باشید و مرهمی باشید بر زخم بیماران عزیز و امیدی برای بهبود برای این عزیزان و خانوادههای زجر کشیده آنان.
برای دریافت اطلاعات بیشتر میتوانید از سایت موسسه خیریه «امید فردا» بازدید کنید و در ادامه از عکسهای پروژه مبینا و مراحل ساخت و ساز این مرکز درمانی را ببینید.
وقف سایت «امید فردا»
«ویکی نیکی» استارت آپی است که بستری برای ارائه سرویس به نیکوکاران، موسسات خیریه - پژوهشی، سازمانها و نیازمندان را فراهم میآورد.
"ویکی نیکی" به شفاف سازی، استاندارد سازی و استفاده از تکنولوژیهای نوین در امور نیکوکاری کمک میکند.
- «ويكى نيكى» به نيكوكارانى كه به دنبال تاثيرگذارى بيشتر در جامعه هستند، یاری میرساند.
- «ویکی نیکی» به موسسات مردم نهاد و خیریههائی کمک میکند که به دنبال جلب مشارکت داوطلبین و توانمندسازی مددجویان خود هستند.
- «ویکی نیکی» به شرکتها و بنگاههای اقتصادی که خواهان اثرگذاری بیشتر در جامعه در مسیر محقق شدن مسئولیت اجتماعی خود هستند، یاری میرساند.
«ویکی نیکی» در جهت مسئولیت اجتماعی خود و همینطور گسترش فرهنگ حسنه «وقف نوین»، سایت موسسه خیریه «امید فردا» به آدرس omidfarda.org را طراحی و سپس آن را برای موسسه امید فردا «وقف» نمود.
منبع : موسسه «امید فردا»
دیدگاه خود را بنویسید