افتتاحیه رویداد توانتک در مجتمع نیکوکاری آموزشی رعد برگزار شد. پناهی، مدیرعامل رعد: متاسفانه در ایران آمار دقیقی از میزان بیکاری معلولان وجود ندارد. کمپانیهای بزرگی مانند مایکروسافت و گوگل شروع به استخدام از میان توانیابان کرده است. این استراتژی باید در کسبوکارهای ایرانی هم اجرایی شود.
در آمریکا میزان بیکاری در بین معلولان بین ۸۰ تا۹۰ درصد است و این آمار در سایر کشورها هم تقریبا وجود دارد.
پناهی: ما باور داریم هر کس وارد رعد شود دیگر نمیتواند از آن جدا شود.
شاهین طبری: فرصت بسیار مناسبی برای جذب مخاطبان در حوزه توانیابان برای کسبوکارها وجود دارد. با اندکی تغییرات میتوانید طیف گستردهای از این کاربران را جذب کنید.
آرش برهمند، سردبیر پیوست در مورد رویداد توان تک: توانتک رویدادی است برای ارتباط بین توانیابان و کسب و کارهای حوزه فناوری اما هدف آن کاریابی برای توانیابان نیست. هر انسانی حق دارد به حقوق شهروندی خود دسترسی داشته باشد.
برهمند: توانتک روی حوزه فناوری تمرکز کرده چراکه استارتآپهای فناوری شرایط همکاری و کسبوکار را بسیار تغییر دادهاند. یازده ایران نخستین جرقههای شکلگیری توانتک را ایجاد کرد. هشتگ یازده ایران بیش از نیم میلیون بار در شبکههای اجتماعی مورد استفاده قرار گرفته است.
آرش برهمند: هیچ کس کامل نیست. طبیعتا این رویداد هم ضعفهایی دارد، همه باید برای هرچه بهتر شدن آن تلاش کنیم.
راشا شیدماهر از اسنپ: داستان ورود اسنپ به حوزه توانیابان بر اساس یک داستان واقعی ایجاد شد. در حال حاضر حدود ۲۰۰۰ نفر توانیاب در اسنپ مشغول فعالیت هستند. از این افراد هیچ کمیسیونی دریافت نمیشود.
شیدماهر: در شبکه های اجتماعی پست های بسیار خوب و مثبتی منتشر میشد. با برسی که انجام دادیم متوجه شدیم این پست ها مربوط به مسافرانی بود که سوار خودرو رانندگان توانیاب شده بودند. در طول نمایشگاه توان یابانی در غرفه اسنپ حضور پیدا خواهند کرد و به سایر افراد توان یاب برای پیدا کردن شغل یا استخدام در اسنپ مشاوره میدهند.
خسرو سلجوقی از مناسب سازی و توسعه دسترسی الکترونیکی برای توان تک: در کشور هنوز فرهنگ مناسب برای توانیابان شکل نگرفته است. برای این کار نباید لازم نیست ابتدا سراغ پول برویم.
سلجوقی: مطالعات نشان میدهد حدود ۱۱ درصد جامعه توانیاب هستند. مشکل برخی از این افراد با خرید یک عینک برطرف میشود اما برای برخی دیگر شرایط دشوارتر است. طبق مصوبه دولت، کارگروه مشورتی در وزارت ارتباطات شکل گرفته است تا دسترسی به خدمات الکترونیک را برای توانیابان تسهیل کند. در وزارت ارتباطات استانداردهای توصیهای و الزامی برای بهبود وبسایتها و خدمات در نظرگرفته شده است.
بابک فتاحی از دیجی کالا: دنبال کردن افسانه شخصی، تنها وظیفه انسانها است. دیجی کالا از ابتدا با شعار توانمندسازی پا به عرصه گذاشت و این توانمندسازی را در همه حوزهها اجرا میکند.
شاهین طبری: همانگونه که مبحث حقوق شهروندی بانوان مورد توجه قرار گرفته است، توانیابان هم با سهم یازده درصدی از جامعه باید مورد توجه قرار بگیرند.
وحید شامخی: مایکروسافت برنامه های ویژهای برای کمک به توان یابان ایجاد کرده است. پروژه Emma یکی از پروژههای مایکروسافت است که برای کمک به افرادی دچار پارکینسون هستند، طراحی شده است. این مچبند لرزش دست را از بین برده و به فرد کمک میکند بدون لرزش طراحی کرده یا هر متنی را بنویسید.
ساعی، نماینده مجلس شورای اسلامی: لایحه حمایت از حقوق توانیابان از سال ۸۳ شروع شده اما تا کنون با چالشهای مختلفی روبرو شده است. برای تدوین این لایحه در مجلس سعی کردیم از خود افراد توانیاب و کارشناسان آشنا به این حوزه استفاده کنیم.
در پایان مراسم افتتاحیه گروه موسیقی قناری، از جنوب کشور به اجرای موسیقی زنده پرداختند. این گروه از توان یاب های عزیز بودند.
در روز پایانی رویداد توان تک استارت آپ ها ارایه خواهند داشت و به تیمهای برتر جوایزی اهدا خواهد شد.
دیدگاه خود را بنویسید