به گزارش روابط عمومی بنیاد خیریه راهبری آلاء، «مجید ولیمحمدی»؛ مدیر اجرایی ویکینیکی در دومین نشست میز مشاوره که به موضوع «ضرورت مدیریت اطلاعات در خیریهها» اختصاص پیدا کرده بود، با بیان اینکه خیریهها تنها کمکهای جمعآوری شده را منتشر میکنند، اما از اعلام ریز هزینهها امتناع میکنند، بیان داشت: عدم انتشار صحیح اطلاعات، بازی با لغات و عدم شفافسازی از جمله مشکلات خیریهها در بحث انتشار اطلاعات است.
وی افزود: شرکتهای سهامی عام که در بورس حضور دارند موظف به انتشار کامل و دقیق اطلاعات خود هستند اما خیریهها علیرغم مردمی بودن اطلاعات کامل و شفافی از فعالیتهای مالی خود در اختیار مردم قرار نمیدهد.
مطالب مرتبط: GDPR؛ رمز موفقیت مدیریت داده در خیریهها
«ولیمحمدی» تصریح کرد: امروز ما میشنویم اعتماد به خیریهها کاهش پیدا کرده است اما در خصوص علت کاهش اعتماد مردم نسبت به خیریهها کمتر صحبت میکنیم.
وی با اشاره به این که تبعات شکست یک خیریه در جامعه بسیار بیشتر و جبران ناپذیرتر از شکست یک شرکت تجاری است، بیان داشت: شکست یک خیریه، شکست یک نهاد اجتماعی، اعتماد مردمی، کار داوطلبانه و در مجموع مساوی از بین رفتن سرمایه اجتماعی است، پس مدیریت اطلاعات و انتشار صحیح آنها در خیریه بسیار مهم است.
«ولیمحمدی» در ادامه با اشاره به بخشهای اصلی جمعآوری اطلاعات در یک نهاد خیریه افزود: بخشهای مالی، نیروهای داوطلب، شبکههای ارتباطی، رفتار خیرین، رفتار کارکنان و سایر خیریهها از جمله منابع اصلی جمعآوری اطلاعات در خیریهها است.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه عدم انتشار صحیح اطلاعات در خیریهها منجر به عدم اعتماد مردم به آن خواهد شد، تصریح کرد: مدیران خیریهها باید اهتمام بیشتری نسبت به جمعآوری، طبقهبندی،انتشار اطلاعات و استفاده از اطلاعات به عنوان موثرترین عنصر در تصمیم سازی در خیریهها داشته باشند.
تصاویری از این نشست
دیدگاه خود را بنویسید