مدیر عامل مجمع خیرین سلامت استان زنجان گفت: وجود خلاء قانونی ساماندهی انجمن و تشکلهای خیریه و سازمانهای مردم نهاد را با مشکل جدی روبرو کرده است.
به گزارش ویکی نیکی جمشید وفادر گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: هم اکنون انجمنها و خیریههای حوزه سلامت بدون دخالت دولت فعالیت میکنند و در واقع هیچ نوع کنترل و نظارتی بر عملکرد، فعالیتها و حتی هزینه کرد آنها وجود ندارد.
وی اظهار کرد: این در حالی است، ساماندهی خیریهها و حتی سازمانهای مردم نهاد میتواند به پیشبرد بهتر برنامهها و اهداف تعیین شده کمک فراوانی کند.
وفا خاطرنشان کرد: موضوع مهمی که وجود دارد این است، انجمنهای خیریه حوزه سلامت و همچنین سازمانهای مردم نهاد در مسیر و اولویتهای دولت حرکت نمیکنند و از طرفی بین فعالیت آنها موازی کاری مشاهده میشود و این اقدام به نفع مردم نیست.
مدیرعامل مجمع خیرین سلامت استان زنجان ادامه داد: انجمن های خیریه حوزه سلامت، طی فرآیندی هیات مدیره تشکیل میدهند و در عمل بر فعالیتها و تصمیمات بعدی نظارتی وجود ندارد.
وی بیان کرد: برخی از این انجمنهای خیریه سلامت و سازمانهای مردم نهاد مبالغ سرسامآوری را هزینه میکنند و در اغلب موارد با اولویتهای تعیین شده دولت همسو نیست.
وفا افزود: متاسفانه انجمنهای خیریه حوزه سلامت این مجمع را به رسمیت نمیشناسند و علاوه بر آن نبود نظارتهای کافی و ارائهنکردن فعالیت عملکردی خود به مراکزی بالاتر از خود آن خیریه مشکلات را افزایش داده است.
مدیر عامل مجمع خیرین سلامت استان زنجان ادامه داد: اغلب انجمنهای خیریه فعال در حوزه سلامت این استان که طی سالهای گذشته با اخذ مجور لازم فعالیت خود را آغار کرده اند، در ارتباط با فعالیت کاری خود هیچ آماری به این مجمع ارائه نمیکنند.
وی اظهار کرد: راهکار ساماندهی انجمن خیریه حوزه سلامت و سازمانهای مردم نهاد در این بخش ارائه لایحه از طرف هیات دولت است که تحقق این مهم می تواند به صدور مجوزهای لازم از وزارتخانه مربوطه را بیش از گذشته امکان پذیر کند.
وفا خاطر نشان کرد: مجمع خیرین سلامت این استان و حتی سطح کشور در ساماندهی انجمنها و سازمانهای مردم نهاد موفق عمل نکرده و این موضوع به نوبه خود مشکلات عدیدهای را موجب شده است.
هم اکنون حدود ۱۵ انجمن خیریه حوزه سلامت در این استان فعال هستند و فقط تعدادی از این انجمنها با این مجمع تعامل خوبی دارند.
دیدگاه خود را بنویسید